Prvi pregled in zobna estetika

Ker sem leta in leta hodila k istemu zobozdravniku in so bile čakalne dobe predolge, se je to na mojih zobeh še kako poznalo. Zato sem vedela, da me lahko reši edino dobra privat zobna estetika, da se bom jaz še kdaj smejala od srca.

Ja, dokler me zobje niso motili pri govoru in nasmehu je še šlo, ko pa sem se začela zavedati, da se zaradi zob ne smejim več, sem vedela, da moram ukrepati, ker tako ne more iti naprej. Zavedala sem se tudi, da pri mojem osebnem zobozdravniku ne bom naredila veliko, zato je prišla na vrsto dobra privat zobna estetika v Sloveniji. 

Ko sem že mislila, da bom morala čez mejo, so mi povedali, da obstaja prav dobra zobna estetika v Sloveniji. Tako sem se odločila, da se prijavim za prvi pregled. Komaj sem čakala prvi pregled, čeprav mi je bilo tudi zelo nerodno, ker moji zobje niso bili lepi. Morala sem narediti ta korak in si urediti vse sprednje zobe. Ko sem bila na prvem pregledu, so mi vse lepo razložili, koliko časa je potrebnega, da se to vse naredi in koliko me bo stalo. 

Strinjala sem se z vsem naštetim in končno je zobna estetika začela delati moje zobe. Kako srečna sem bila, vsako bolečino sem prestala v upanju, da bo moj nasmeh lep. Komaj sem čakala konec, da se pogledam v ogledalo in vidim svoje nove zobe in svoj novi nasmeh. 

Lahko samo rečem, da je zobna estetika resnično poskrbela za lep videz zob in moj nasmeh je danes filmski in nič več ne skrivam nasmeha. 

Zobje so za človeka precej pomembni, pomembni je nasmeh, pomembno je grizenje hrane in še kaj bi se našlo. Ne zavedamo se dovolj, kako pomembni so naši zobje in še dobro, da je v Sloveniji dobra zobna estetika, ki poskrbi za vaš nasmeh.