Najboljše piščančje meso, ki sem ga jedla v zadnjem času

Imela sem v načrtu, da si bom za večerjo spekla piščančje meso, pa se je na koncu to izšlo rahlo drugače. Vsakič, ko grem v studio, si prinesem malico. Veliko sadja, mojo kavo in bananine palačinke. Tokrat pa so žal bananine palačinke ostale doma.

Popolnoma razočarana sem prišla v studio in začela razmišljati, kaj naj sedaj jem, ker se kar precej izogibam dostavljenim hranam. Potem sem pa izvedela, da je menda blizu ena odlična restavracija z jedmi na žaru. V sekundi sem si zaželela piščančje meso na žaru in ugotovila, da se je to še bolj izšlo, kakor sem predvidevala. Saj bom tako za večerjo lahko pojedla bananine palačinke in mi ne bo treba kuhati večerje.

V roku pol ure je res prišla hrana in že od daleč sem zaznala vonj, ki potrjuje, da bo to odlično piščančje meso po zelo dolgem času. Ko sem odprla posodo, kjer je bila hrana, so se mi prav pocedile sline, ker je še bolj zadišalo. Že po videzu je bilo videti, da je piščančje meso res dobro. Poleg sem si naročila še pečen krompirček in solato ter imela res popolno kosilo. V resnici sem sama sebi naredila uslugo s tem, ko sem pozabila doma palačinke iz banan, ker tako dobrega piščanca ne bi mogla speči sama. Poleg tega pa sem si prihranila še delo s kuhanjem večerje. Glede na to, da sem bila tisti dan res zelo utrujena, niti ne vem. Če bi si večerjo pravzaprav skuhala. Najbrž bi si naredila nekaj na hitro in to bi pomenilo, da cel dan ne bi ničesar konkretnega pojedla.

Ko sem pojedla večerjo, sem se tudi počutila zelo dobro. Včasih se po hrani iz restavracije ne počutim najbolje tukaj je, bilo pa vse v najlepšem redu. Zagotovo bom še kdaj naročila tole kombinacijo hrane tukaj, ker je bilo piščančje meso res vrhunsko in tudi porcija je bila zelo radodarna.