Kakšne bunde si izbere za smučanje

Prišel je čas, ko si veliko ljudi kupi nove bunde. Seveda pa je stil bunde lahko zelo različen, tako si skoraj ne moremo kupiti samo ene in da bi jo lahko nosili kamorkoli. 

Tako sem tudi sama premišljevala, da bi si kupila eno lepo bundo, ki bi jo lahko imela tako za športni, kot za elegantni stil. Pa sem hitro prišla do problema, da to ni mogoče, ker moraš imeti saj dve bunde in to eno klasično za športni stil in eno elegantno. 

Ne bi bil takšen problem, če si ne bi želela kakovostne bunde, kajti veliko je v trgovini ponudbe slabih bund, te pa si enostavno nisem želela, ker sem že enkrat imela slabo bundo in si tega ne želim več. Spominjam se, kako sem se v njej zelo potila in kako ni bila vodoodporna in je bila hoja po dežju zelo naporna. 

Tako sem se vseeno odločila, da si bom letos privoščila eno elegantno bundo po redni ceni in potem počakala, da bodo športne bunde znižane in si šele potem privoščila eno športno.

Sama res nisem pričakovala, da so dobre bunde tako dobre, presenečena sem bila nad ceno. Seveda me je mikalo, da bi si privoščila poceni bundo, kajti cena je bila bistveno nižja, a bi mi kmalu bilo žal. 

Včasih je treba razmišljati z glavo in bunde se res ne kupuje na hitro, vzemite si čas in razmislite, kaj pri vaši bundi ne sme manjkati. Jaz dobro vem, kako mora izgledati moja elegantna bunda in kako mora izgledati športna. 

Končno imam doma obe bunde in prav ponosna sem nase, da me niso potegnile poceni bunde in da imam sedaj za več let naprej doma dve kvalitetni bundi, ki jih bom vedno nosila z veseljem. Izbrala sem klasične barvi, tako da bodo bunde vedno v modi.