Lepa Mido moška ura nikoli ni napačno darilo

Kupovati darila ni lahko, še posebej, če gre za večji dogodek. Mene je prijatelj prosil za pričo, ker se bo poročil. Ker nisem poznal priče od žene, sem se tako odločil, da bom darilo kupil sam. Dolgo sem premišljeval in odločil sem se za Mido uro. 

Sicer sem bil kar malo v šoku, ker priča mora tudi organizirati fantovščino in ne vem, kako si je on to predstavljal, ker jaz nisem človek, ki bi organiziral zabave. Vedel pa sem, da je to moja naloga. Seveda sem jo organiziral, na koncu je celo vse izpadlo boljše, kot pa sem pričakoval. Bil sem srečen, da je fantovščina uspela. Kar nekaj časa prej, sem si že počasi ogledoval ure Mido, ker si res nisem želel kupiti darila v zadnjem trenutku. Razmišljal sem tudi o nakitu, a ga še nikoli nisem videl, da bi ga nosil sem ga pa slišal, ko mi je enkrat govoril, da bi si rad privoščil eno dobro uro. On je bil poslovni človek, tako da ni prišla v poštev športna ura, ki so sicer sedaj tako popularne, zanj je bila Mido ura prava izbira, to sem takoj vedel.

Prvo sem bil v trgovini, ko niso imeli preveč lepe izbire, zato sem se zapeljal v drugo mesto, kjer je bila izbira Mido ur veliko večja. Res so imeli lepe ure, še mene je potegnilo, da bi si eno privoščil, a sedaj je bil čas za prijatelja, izbral sem poslovno Mido uro, takšno, da se mu bo podala k obleki in jo bo lahko kombiniral na različne barve, ker je bila večbarvna. 

Ko sem odhajal iz trgovine in imel Mido uro lepo zapakirano, sem čutil, da sem se odločil pravilno. Moj prijatelj bo dobil prekrasno poročno darilo, ki ga bo spominjalo name, da sem mu bil priča.