Bioresonanca je pomagala pri alergiji mojega otroka

Kako sem že bila naveličana, ko sem hodila od zdravnika do zdravnika, zaradi zamašenega nosu in pikic okoli ust pri svojem sinu. Neprestano sem poslušala, zakaj ima pike in mazala z različnimi kremami, dokler mi sodelavec ni svetoval bioresonance. Sprva priznam, da nisem niti vedela, o čem govori, potem pa sem si vse lepo prebrala. Takrat sem si rekla, da nimam prav za izgubiti, če še grem tja. Na toliko vrat, ko sem potrkala.

Po telefonu sem ga naročila in tako sva imela pregled čez štiri dni. Prav vesela sem bila, da greva tja, kot da bi čutila, da sedaj pa bo. Sinu je bilo vse skupaj zelo zanimivo, tako je lepo sodeloval. Naredila mu je pregled in ugotovila, da je alergičen na svinjino. Tega resnično nisem pričakovala. Skoraj prepričana sem bila, da ne bo smel sladkarij, mleka, jajc, ali kaj podobnega, na svinjino res nisem pomislila.

To je bilo čisto nekaj novega. Ko sem razmišljala, ali on sploh je svinjino, sem ugotovila, da zelo malo, na koncu pa spoznala, da jaz zelo rada delam jedi s svinjsko mastjo. Pa smo bili tam. Bila sem v bistvu vesela, da ima to alergijo, kajti vse drugo bi bilo težje izločiti iz prehrane, kot pa to. To sploh ni bil noben problem.

Na bioresonanco sva šal štirikrat. Sedaj svinjine moj sin ne je. Kajti, ko sem tako razmišljala, da mu škoduje, zakaj bi probavala, enostavno je ne je in to je to. Problem smo imeli le z domačimi hamburgerji, saj smo morali mešano goveje in svinsko meso zamenjati samo za goveje.

V gostilnah pa tako lahko naročiš vse vrste hamburgerjev in s tem nimaš nobenega problema. Glavno, da vem, kateri hrani se moramo izogibati.