V času korone vsi poudarjajo, da je močan imunski sistem zelo pomemben pri koronavirusu

Le kako si ga ojačati, to se danes sprašuje veliko ljudi. Tako vsak uživa prehranska dopolnila, za katera misli, da je dobro. Jaz pa nisem človek, ki bi kupil kar nekaj na hitro, sama se rada prepričan in tudi rada vem, če moje telo to potrebuje. Zato sem imunski sistem želela preveriti, šla do svoje zdravnice in si dala preveriti kri, ki pa je dobro. Tako sem iskala nekaj splošnega, kar bi krepilo moj imunski sistem.

Moje želje so bile:

  • Da je naravno,
  • da je v obliki tablet,
  • da je proizvod slovenski.

Tako sem porabila kar cel teden, da sem našla nekaj dobrih prehranskih dopolnil za imunski sistem, samo odločiti sem se še morala, katere izbrati. Na koncu sem te še podrobno pregledala in se odločila za naj cenejše, ker ni bilo bistvene razlike. Sedaj redno uživam ta prehranska dopolnila, ker vem, da občasno jemanje nič ne pomaga, če jemlješ prehranska dopolnila, jih moraš jemati do konca. Ali bo moj imunski sistem z njimi boljši, pa bomo še videli. Jaz v to verjamem in lahko rečem, da je moje počutje do sedaj dobro. Le da me korona ne ujame. Res ne bi rada zbolela, jaz se bolezni bojim in tako ne vem, kako bi moje telo odreagiralo na koronavirus in zato me je strah, vse bom naredila da bo moj imunski sistem močan in če bom že zbolela za koronavirusom, da ga bom premagala v milejši obliki.

Sedaj je obdobje, ko vsi bolj skrbimo za imunski sistem, eni tako, drugi drugače, jaz jemljem naravna prehranska dopolnila, ker drugih nočem. Moje prijateljice uporabljajo druge vitamine,  pa bomo videli kako in kaj bo prinesla prihodnost. Moj imunski sistem bo glavnem pripravljen za viruse. Potrudila sem se in trudila se bom še naprej.