Za renovacijo dnevne sobe je bil potreben nakup sedežne garniture

Kar nekaj časa smo sedaj imeli doma namen nekoliko renovirati dnevno sobo. Kar pa se je te renovacije tičalo, pa smo imeli v mislih predvsem pleskanje sten in pa nakup nove sedežne garniture. Tako pa smo želeli začeti najprej pri temu, da smo šli v nakup za sedežno garnituro, saj bi tako lahko barvo stene malo kombinirali z barvo sedežne garniture, tako da bi se vse skupaj bolje uskladilo.

Sam nakup sedežne garniture, pa je bil že kar konkretno potreben, saj je bila naša stara sedežna že kar konkretno rabljena, ter se je na določenih mestih že tudi trgala, kar pa ni bilo ravno lepo za videti.

Tako pa smo se odpravili v trgovino z pohištvom, kjer smo začeli iskati razne sedežne garniture, ki bi se prilegale temu, kar smo iskali. Imeli pa smo razne želje glede sedežne. Kot prvo smo rabili, da bi sedežna garnitura imela pod enim sediščem kakšen prostor, kjer bi lahko shranili razne odeje in vzglavnike, pod drugim sediščem pa b imela ležišče, ki bi se lahko raztegnilo, ter bi tako iz sedežne garniture lahko ustvarili še eno ležišče.

To pa nam je bilo zelo pomembno, saj pride dodatno ležišče vedno prav v stanovanju, v primeru kakšnih obiskov in podobno.

Za renovacijo dnevne sobe je bil potreben nakup sedežne garniture

Po nekaj iskanja, pa smo le našli par sedežnih garnitur, ki so zadostovale našim standardom. Tako pa je bila odločitev odvisna le še od tega, katera sedežna garnitura bo najbolj udobna za sedenje, saj je to igralo tudi velik faktor pri naši odločitvi.

Po še nekaj dodatnega testiranja pa smo našli zelo udobno sedežno, ki pa je bila sive barve, tako da je bil naš naslednji korak, po nakupu te sedežne garniture ta, da smo se odpravili še po sivo barvo, s katero smo nato prepleskali še našo dnevno sobo, tako da je bil končen produkt zelo dober in lep.