Sup mi je polepšal preživljen čas na morju

Vsako leto, ko končam z faksom, se zelo rad odpravim na morje, kjer preživim skoraj da cel mesec, ali pa kar celo poletje. To pa zato, ker mi je preživljen čas na morju zelo všeč, saj se lahko čisto sprostim in sem brez kakršnekoli skrbi. Tako pa sem se sedaj odločil, da bom opravil nakup, ki mi bo malo popestril čas na morju.

Ta nakup pa bi bil sup. To pa sem želel kupiti, ker mi je včasih, ko se grem kopati v vodo, že malo dolgčas, kjer pa bi bil sup super dodatek za to težavo. Sam sup pa je v bistvu nekakšna napihljiva deska, na kateri je mogoče stati, ko smo v vodi, ter lahko veslamo in tako veslamo po vodi. 

Ta nakup pa sem nato tudi opravil na spletni strani www.toomuch.si, ter sem se že zelo veselil, da sem ga lahko vzel s seboj na morje. Od začetka, ko sem prvič preizkusil sup, pa mi ni šlo ravno najbolje. Tako pa sem se moral počasi privaditi, kar pa ni zahtevalo veliko truda, saj sem ga dokaj hitro osvojil.

Tako pa sem se na sup na začetku navadil tako, da sem za začetek samo sedel, ali pa bil na kolenih na samemu supu. Ko pa sem se navadil na veslanje v temu položaju, pa sem se počasi vstal, da bi lahko lovil ravnotežje. Ko pa mi ravnotežje ni več povzročalo težav, pa sem se počasi navajal zraven še veslati. Tako pa sem nato povsem osvojil sup, ter sem se lahko nato zabaval na vodi.

Sup mi je polepšal preživljen čas na morju

Seveda pa sem, predno sem se popolnoma navadil na sup, ob učenju, velikokrat padel v vodo, kar pa je čisto normalno, ko se učimo veslati na supu. Tako pa mi je sup polepšal moj preživljen čas na morju, tako da je šlo za zelo dober nakup, katerega ne obžalujem niti malo.