Restavracije Izola so družinam res zelo priljubljene

Nekaj časa nazaj je moj oče izrazil željo, da bi šli nekam ven jest. Že zelo dolgo časa nismo bili kot družina zunaj in seveda je želel narediti nekaj posebnega za nas. Res je, da imamo vsi zelo veliko dela, saj sva oba 2 otroka že malce starejša. Brat hodi na faks jaz pa že delam nekaj časa. Zelo redko. Kdaj pridemo res skupaj ter pojemo nek obrok.

Restavracije Izola so družinam res zelo priljubljene

Oče je rekel da želi za svoj rojstni dan iti v restavracijo nekaj pojesti s svojo družino. Seveda smo si vsi vzeli prost dan ter mu ugodili. Oče se je odločil, da bo res primeren kraj restavracije Izola. Tam si želi praznovati svoj rojstni dan, predvsem pa imeti neko družinsko kosilo, kjer bi se lahko malce pogovarjali ter si povedali, kaj je novega. Restavracije Izola se mi je zdela res zelo dobra ideja, saj tam že zelo dolgo časa nisem bila in seveda sem želela videti tudi malo morja. Ta restavracija je bila seveda zelo blizu morja, kar pomeni, da smo imeli praktično pogled na morje.

Seveda sem vprašala očeta, kako to, da si je izbral ravno restavracije Izola in sam je rekel, da tam že dolgo časa ni bil in da je želel videti tudi sam morje. Lepo je rezerviral mizo in skupaj smo se dobili ravno tam. Lepo smo se posedli ter začeli z obrokom. Skupaj smo seveda lepo nazdravili na očetov rojstni dan ter pojedli nekaj prigrizkov. Nato smo imeli še glavna jed in sladico. Na koncu dneva smo bili vsi res polni hrane in nismo se morali več premikati. Ta dan je bil res nekaj posebnega, ki si ga bomo vsi zapomnili. Bila sem zelo vesela, da smo spet skupaj sedeli za eno mizo, se pogovarjali ter jedli dobro hrano.

Restavracije Izola je bila res ena najboljših odločitev mojega očeta in res sem ponosna na njega, da se je malo potrudil, da nas je spravil vse skupaj za isto mizo.