Oglas za tečaj za voditelja čolna Ljubljana me je spomnil, da kupujeva čoln

Že dva dni se mi prikazuje oglas, kjer piše, tečaj za voditelja čolna Ljubljana in že dva dni se sprašujem, kdaj sem, kje kliknila, kaj takega, da bi se mi lahko to prikazovalo. Res, da nimam narejenega tečaja in po tihem sem razmišljala o tem, da bi ga naredila. Vseeno pa dvomim, da internet bere moje misli, ker to bi bilo že preveč strašljivo. 

Ko sem prišla domov, sem svojega moža malce povprašala, ali že kaj razmišlja o tem, da bi kupila letos poleti čoln. Vem, da si ga zelo želi in da sva s financami že tako blizu, da nama lahko to do poletja uspe. Vseeno pa mora potem vsaj eden od naju narediti tečaj za voditelja čolna Ljubljana, ker drugače bova tisti čoln le gledala. 

Sedaj sem se spomnila, zakaj je možno, da se mi pojavlja oglas za tečaj za voditelja čolna Ljubljana, niti nisem pomislila, da bi to lahko bilo povezano. Če že pol leta z možem na vsake toliko gledava različne čolne potem, je zagotovo oglas narejen tako, da se prikazuje tudi tistim, ki samo gledamo čolne na drugih straneh. Kako se znajdejo, da so opazni. Oglaševanje na spletu prav ne pozna več meja, kar je včasih dobro, včasih pa blazno nadležno. 

Mož mi je ogovoril, da kaže, da bova lahko kupila čoln in da bom verjetno kar jaz tista, ki bo prva naredila tečaj za voditelja čolna Ljubljana, saj bo njemu zmanjkalo časa za vse. Prav razveselila sem se, ko sem to slišala. Res si zelo želim imeti tečaj za voditelja čolna Ljubljana, ker sem se zamislila, da bi jaz rada imela pod kontrolo vožnjo čolna. Verjetno bo to veselje trajalo le, kakšen mesec potem bom pa poslala moža, da se tudi on uradno nauči, kako se vozi čoln, in bova oba imela narejen tečaj za voditelja čolna Ljubljana in se bom lahko tudi jaz kdaj le sončila na čolnu.