Nepremičnine so vedno zanimive in si jih ljudje pogosto ogledujemo

Že od malih nog sem se vedno zanimala za to kje bom in kako bom prišla do tja. Vedno me je zanimalo, kje bom živela in kako bom do tja prišla. Vedela sem da če bom gledala nepremičnine bom najprej rabila nekaj denarja, da si to sploh lahko potem privoščim. Ravno zato sem se res trudila v šoli po najboljših močeh, da sem lahko potem diplomirala, da si bom lahko privoščila neko boljše stanovanje.

Imela sem tudi obdobje v šoli ko mi je bilo pač vseeno za vse, ampak sem se res hitro spomnila na tiste moje ideje in sanje. Vrnila sem se nazaj na zeleno vejo in zelo lepo zaključila faks. Čas je bil, da najdem zaposlitev, da se lahko potem vrnem na nepremičnine.

Službo sem dobila relativno hitro in tako sem začela gledat nepremičnine. Seveda se nisem preselila takoj, ampak sem počakala, da sem lahko malo prihranila. Ko sem prihranila dovolj denarja, da sem si lahko malo oddahnila, sem začela resno iskati nepremičnine in našla res perfektno nepremičnino. Bila je kar poceni in rekla sem si, da se bom preselila, da vidim kako bo to. Ko sem se selila je bilo to res zelo stresno obdobje a sem vedela, da ne bo tako vedno, zato sem malo potrpela. Starši so mi res veliko pomagali, da sem sedaj lahko tam kjer sem.

Nepremičnine so vedno zanimive in si jih ljudje pogosto ogledujemo

Ko sem se lepo ustalila, sem bila zelo srečna. Imela sem svoj prostor, svoja pravila in svoja opravila. Bila sem zelo zadovoljna s svojimi odločitvami in s celotno postavitvijo mojega stanovanja in pohištva v njem. Res sem lahko rekla da sem doma in na to sem bila zelo ponosna.

Veliko sem naredila, da sem sedaj tu kjer sem. Vesela sem da sem o tem razmišljala že od malih nog in res sem si hvaležna, da sem bila pridna tako v šoli kot tudi v zasebnem življenju, da sem lahko nekaj denarja prihranila in sedaj lahko sproščeno živim dalje.