Ko nastopi driska pri otroku, je potrebno hitro odreagirati

Naši malčki so naš zaklad in takoj ko jim ponagaja zdravje smo pripravljeni narediti vse, da bi jim pomagali, ker nam je hudo, da so bolni in se zavedamo da nas potrebujejo, da njihovo zdravje čimprej povrnemo. Otrok in pogosta driska pa je sigurno alarm, ki je potrebno odreagirati.

Moj malček je skozi bil zdrav, zadnje čase pa sem začela opažati, da je driska pri njemu kar pogosta, en dan ima normalno blato, drugi dan pa ne. Začela sem vse skupaj opazovati in nato poklicala zdravnika, da preverimo njegovo blato in kri. Izvidi so bili v redu, kar sem tudi sama pričakovala, tukaj je moralo je biti nekaj drugega, kajti driska je prišla in kasneje je blato spet bilo v redu, tudi otrok ni bil tečen ali dehidriran, tako sem vzela stvari v svoje roke.

Posvetila sem se črevesni flori in mu nabavila dobre probiotike, kar nekaj časa sem potrebovala, da sem izmed vse ponudbe skušala dobiti tiste dobre, kajti trg je poln ponudbe probiotikov in res moraš vedeti, kateri so dobri ni kateri ne. Vedela sem, da se bo driska z jemanjem probiotikov ustavila, ker je potreboval nekaj za črevesno floro. Takoj sem mu začela dajati prašek in povem vam, da se mu je driska ustavila skoraj takoj. Tako sem mu umirila črevesje in videla, da mu resnično pomaga, ker je driska izginila in se ni več vrnila, kot prej.

Malo sem prebrala o probiotikih in spoznala, da jih lahko dajem vedno, ker sem kupila naravne, sem mu tako z veseljem naredila celotno kuro. Tako je driska odšla in sedaj še kako vem, da so probiotiki super zadeva, če je kar koli narobe z njegovim trebuhom, črevesjem, če nastopi driska, ker res pomagajo.

Ne pozabite na probiotike, če je pri vašem malčku pogosta driska, ker mu bodo pomagali.