Izbrati sva morala še samo ALU vrata

Verjetno si nihče, ki ni gradil svoje hiše ne predstavlja, koliko je to truda, denarja, skrbi, organizacije, kako je res naporno danes graditi. Sam sem gradil hišo kar tri leta, ko sem jo spravil pod streho, so se stroški šele začeli, še danes se spominjam, ko sem šel gledat ALU vrata. Moja želja je bila, da bi vrata bila velika in prestižna, skoraj me je vrglo na rit, ko sem videl kako draga so, pa to so samo ALU vrata, kje je še vse ostalo.

Delal sme počasi, ker si nisem hotel vzeti kredita, tako sem vsako plačo dajal v hišo in hiška je počasi rasla. Raje sem počakal, da sem imel denar in sem si privoščil kvalitetne materiale, kot pa da bi kupoval poceni, ker sem vedel, da delam hišo na dolgi rok. Tudi na sejem sem šel in si tam ogledoval, ALU vrata, ALU okna, parket, notranje vrata, ploščice, sedežne, kamin in še in še. Tako sem dobil podobo, kako bo moja hiša izgledala in na sejmu sem dobil popust za ALU vrata, tako da sem se odločil, da jih kupim, ker sem vedel, da bom drugače za njih dal več. Bila pa so mi prav lepa, prestižna in močna. Pomembno mi je bilo, da so ALU vrata tista velika, ko že na daleč vidiš, kje ima hiša vhod. 

Dnevi so tekli in hiška se je zaprla, čakala me je notranja oprema in potem sem se lahko vselil. Kako sem jaz bil ponosen sam nase, da sem vse to zmogel, ko sem prvič prijel za ALU vrata, kot tako, da sem prišle živet v mojo hišo sem se razjokal od veselja, nikoli si nisem mislil, da si bom lahko kdaj zgradil sam hišo, to so bile sanje, ki so se mi uresničile.

Danes vsak dan grem skozi moja prestižna ALU vrata in se vračam ves ponosen.