Kakšne tende si ljudje izbirajo, je odvisno od tega, kje živijo

Seveda so tende prav koristno in dobro senčilo, le pravo moramo izbrati, da bo ta nam nudila takšno senco, ki smo si jo zamislili. Danes so res tedne različne in ni prav, da bi si tende izbrali samo tako preko spleta. Najboljše je, da greste ponudbo gledat v živo in se potem dogovorite za naprej.

Moji starši niso imeli nič kaj kompliciranega, kajti pred vhodom je bilo vedno mokro, kadar je deževalo in zato sta se odločila, da bosta dala tendo. Ko je oče bolj tehnični tip človeka, je vse sam izmeril in naročil. Tako, da je tudi šel po tendo in jo montiral sam. Ampak moramo priznati, da je to redkost, kajti če vi želite imeti moderno in lepo okolico, potem ne kupujete tende tako hitro, ampak se prvo odločite za ponudnika, on pa vam svetuje za naprej, ko pri na ogled.

Pri nas, ker živimo na morju in imamo prekrasen pogled na morje, smo seveda tende izbirali čisto drugače. Sama sem imela željo, da zunaj pred hišo ustvarimo en prekrasen vrt za počitek in sprostitev, tako smo morali narediti prav načrt. Moj mož ni tehnični tip človeka, tako da smo dali celotni vrt delati drugim. Bilo je drago, vendar je bilo vredno. Tudi tende nisva znala izbrati sama in so nama svetovali, kaj bi bilo najbolj primerno. Tako, da imava res moder vrt in ni nama žal, ker veva, da je to prostor, ki ga človek potrebuje, še posebej, če ima takšno lokacijo, kjer je prekrasen pogled na morje. 

Dokler nisem izbirala tende, si nisem mislila, da je takšna velika izbira in da so lahko tako moderne in kakovostno narejene. Naša hiša je dobila sedaj podobo prav lepe primorske hiške, kjer se lahko usedeš na vrt in uživaš.