Nova strešna kritina se odlično prodaja

Videti je, da je nova strešna kritina ali tako zelo lepa ali o sem jo tako zelo dobro izpostavila, da jo ljudje takoj opazijo. Niti ni minil en mesec, odkar jo imamo in imam še naročila in kar nekaj povpraševanj. Kar pomeni, da bomo morali naročiti več zaloge kolikor smo jo predvideli. Upam, le da bo vse v redu z dobavami in ne bo nihče predolgo čakal na to, da pokrije streho.

Ravno sedaj se začenja glavna sezona za gradbeništvo in bodo vsi ali začenjali gradnjami ali pa nadaljevali. Tako, da bo morala niti ta strešna kritina, kar se da redno na zalogi. Dve naročili sta že potrjeni. Več kot deset ponudb imam pa zunaj in še prejemam povpraševanja. Upam, da mi bo vse uspelo organizirati in speljati tako, kot sem si zastavila. Zelo si želim, da bi vse potekalo tako, da ne bi nihče čakal in da bi vsak lahko računal na dobavo takrat, ko si je zastavil pokrivanje strehe. Ampak na nekatere dejavnike žal ne morem vplivati in strešna kritina jih ima kar veliko pri izdelavi, dobavi in zalogi. Ampak mislim, da se bo vse dobro izšlo, ker smo naredili dovolj rezervacij dovolj zgodaj, in se ne bi smelo kje zalomiti. Težko pa rečem seveda vnaprej kako bodo stvari potekale tekom sezono. Vedno se najdejo izzivi in verjamem, da tudi to ne bo izjema, pa si lahko še tako želim, da bi bilo drugače.

Nova strešna kritina se odlično prodaja

Ne glede ena to, kako neprebojno mislim, da sem si vse napeljala, pride do nekih situacij, ki so nepredvidljive, ampak če ne drugega, vsaj vem, da imam danes že toliko izkušenj, da vem, da bom zelo hitro in uspešno karkoli mi bo nova strešna kritina pripeljala na pot. Sicer sem si pa sama želela, da se nova strešna kritina prodaja bolje kakor vse kritine do sedaj.