Iz dolgčasa sem igral igre na srečo in imel srečo

Bližal se je konec tedna in vreme je bilo napovedano slabo, tako da sem vedel, da bom preživel vikend doma, zato sem se odločil, da bom enkrat igral igre na srečo, da vidim, če me spremlja sreča. 

Mislil sem, da bom le kakšne pol ure za računalnikom, potem pa sem bil na računalniku kar 6 ur. Kajti nisem poznal prav nobene igre na srečo in preden sem jaz to vse ugotovil in se odločil, kaj bom igral, so ure tekle. Sicer to ni bilo nič takšnega, ker sem itak bil sam in dan je bil deževen in dolg. 

Sedaj poznam igre na srečo in včasih jih je prav lepo igrati. Jaz ta dan sem užival. Odločil sem se, da bom eno igro igral redno. Moral sem se odločiti med tremi, ker so mi bile vse tri igre dobre. Težko sem se odločil in tako sem izbral igro, kjer najmanj vložiš in največ zadeneš. Kako pametna odločitev, ane?

Vsak teden sem igral igre na srečo in bil vesel, da sem se tako odločil. Ker sem živel sam, mi je bilo pogosto dolgčas, prej ko sem bil mlajši, nisem toliko premišljeval o življenju, ker sem pogosto šel ven s prijatelji. Sedaj, ko sem starejši in imajo že vsi moji prijatelji punce, nekateri tudi otroke, sem ostal za vikende sam. 

Pogosto sedaj premišljujem, kako bom živel sam in ni mi lepo.

Tako mi sedaj krajšajo čas igre na srečo, svojim prijateljem tega niti ne omenjam, ker enostavno ne bi razumeli, saj imajo čisto drugačno življenje, kot pa ga imam jaz. Seveda imam čas, če živim sam in tega ne morem primerjati s prijateljem, ki je poročen in ima dva majhna otroka. Razumem, da na igre na srečo niti ne pomisli. Kako bi, saj mu dan prehitro mine, zvečer pa utrujen zaspi.