Jadralno padalstvo je bila ena izmed najboljših izkušenj mojega življenja

Že nekaj let sem velik oboževalec katerih koli aktivnosti ali športov, ki so povezani z adrenalinom. Adrenalin mi je preprosto zelo priljubljen, ko se nam med kakšno aktivnostjo sprosti in ga ni mogoče pridobiti na noben drug način, kot z kakšnimi adrenalinskimi aktivnostmi, ko nas je malo strah. Zato sem se preizkusil že v mnogih takšnih aktivnostih, kot so bile kanjoning, rafting, paragliding, “bungee jumping” in podobno.

Sedaj pa je napočil čas, da preizkusim še jadralno padalstvo. Z nekaj prijatelji smo zasledili jadralno padalstvo in smo takoj vedeli, da se moramo v temu preizkusiti, saj je delovalo zelo zabavno in adrenalinsko. Tako smo se kar se da hitro naročili na jadralno padalstvo, nakar pa smo dobili dokaj hiter termin. Nato smo prispeli na lokacijo, kjer pa smo najprej dobili krajša predavanja o jadralnemu padalstvu in pa nekaj napotkov in navodil, kako bo samo jadralno padalstvo potekalo.

Jadralno padalstvo je bila ena izmed najboljših izkušenj mojega življenja

Tako pa smo bili že zelo blizu, da se bo aktivnost začela. Vsak je dobil svojega partnerja, oziroma profesionalca, s katerim se bomo spustili in že smo šli proti odrivni točki. Ko pa smo le pristali v zraku, se je celoten svetu ustavil. Preprosto je bilo tako lepo in takšen dober občutek, da z besedami tega ne moramo opisati. Ko pa se je adrenalin malo pomiril in smo lahko prišli do sape, pa smo se lahko razgledali na okolico, saj je iz takšne višine zelo čudovite, ter lahko na lep sončen dan vidimo zelo daleč.

Nato pa smo po nekaj minutah pristali, ter se malo spogledali, kaj se je ravnokar zgodilo. Čas v zraku je zaradi vseh lepot in užitka zelo hitro minil, tako da se bomo zagotovo še kdaj odpravili na jadralno padalstvo, saj je bila to definitivno nepozabna izkušnja. Zato bi tudi vsem ostalim priporočali, da v kolikor smo ljubitelji adrenalina, da se odpravijo na jadralno padalstvo saj je to nepozabna izkušnja.